Βιολογία

penguin_yellow

Γνωμικά
Είναι προτιμότερο να ανέβεις σε μια πυραμίδα και να μην μπορείς να την μετρήσεις ή να την μετρήσεις και να μην μπορείς να ανέβεις;
Η μαντινάδα της ημέρας
Του φεγγαριού ο Αύγουστος μοιάζει με λύρας σώμα,
έχει χορδές πεφτάστερα και της αγάπης χρώμα
Αρχική Το σχολείο Δράσεις ?Πρώτες Βοήθειες- Βασική Υποστήριξη Ζωής? : Δράση από την ΠΡΟΤΕΚΤΑ

 

?Πρώτες Βοήθειες- Βασική Υποστήριξη Ζωής? : Δράση από την ΠΡΟΤΕΚΤΑ

 

          
  Στο Γυμνάσιο μας κατά το τρέχον σχολικό έτος 2015-16 υλοποιείται Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας με τίτλο ?Νοιάζομαι για μένα - Νοιάζομαι για σένα? με υπεύθυνες καθηγήτριες: Αμαργιανιτάκη Μαργαρίτα και Σφακιανάκη Αντωνία. Στο πρόγραμμα παίρνουν μέρος μαθητές από την Α΄τάξη. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016 επισκέφθηκαν το σχολείο μας μέλη της εθελοντικής ομάδας ΠΡΟΤΕΚΤΑ Ηρακλείου για να υλοποιήσουν βιωματική δράση με θέμα: ?Πρώτες Βοήθειες-Βασική Υποστήριξη Ζωής? σε τμήματα της Α΄ τάξης. 

20160119 135055

Με μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε οι εκπαιδευτικοί αλλά και τα μέλη της ΠΡΟΤΕΚΤΑ το μεγάλο ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό των μαθητών κατά τη διάρκεια της δράσης. Είναι βέβαια απόλυτα δικαιολογημένη η αντίδραση των μαθητών λόγω στου θέματος και κυρίως εξαιτίας της επικοινωνιακής αμεσότητας που χαρακτηρίζει τον κο Μυρωδιά. Θα θέλαμε μέσα από την ιστοσελίδα μας να ευχαριστήσουμε τα μέλη της ΠΡΟΤΕΚΤΑ κο Νίκο Μυρωδιά και την κα Βενιανάκη Μαρίνα για την παρουσία τους στο σχολείο μας και τη δυνατότητα που έδωσαν στους μαθητές να γνωρίσουν τις βασικές γνώσεις στις Πρώτες Βοήθειες.

 

20160119 131614

 

Το τραγούδι της ημέρας

Μάνος Χατζηδάκις - Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι

Ποιητικά θραύσματα

Όσοι το χάλκεον χέρι
Βαρύ του φόβου αισθάνονται,
Ζυγόν δουλείας ας έχωσι.
Θέλει αρετήν και τόλμην
Η ελευθερία.

Ανδρέας Κάλβος, Ωδαί

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

syllogos

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μας.

Σας παρακαλούμε πριν συνεχίσετε την πλοήγηση, διαβάστε τους Όρους Χρήσης.

 aniemail18

Επικοινωνία